Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Ντου» αστυνομίας σε νυκτερινό κέντρο- Συλλήψεις για ναρκωτικά

Offsite Team -
20.07.2019 - 08:37

«Ντου» αστυνομίας σε νυκτερινό κέντρο- Συλλήψεις για ναρκωτικά

Thumbnail
Συντονισμένη επιχείρηση έρευνας της Αστυνομίας σε υποστατικό στην Αγία Νάπα

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, χθές το βράδυ η αστυνομία διενήργησε συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά την οποία συνελήφθη ο υπεύθυνος του υποστατικού μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους 96 γραμμαρίων περίπου.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας στο υποστατικό, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Νάπα, διεξήχθη 20 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, με τη συμμετοχή μελών της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ.

Κατά την έρευνα, την οποία διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας στην παρουσία του 32χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, στο γραφείο του 32χρονου, δύο συσκευασίες κοκαΐνης, μεικτού βάρους 89 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης. Άλλα εννέα σακουλάκια με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων, εντοπίστηκαν σε μεταλλική συρταριέρα.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα, επανασυνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Εναντίον του υπόπτου διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 39χρόνων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

 Ο 39χρονος εντοπίστηκε εξωτερικά, στο προαύλιο του υποστατικού, κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας και έγινε αντιληπτός από μέλος της ΥΚΑΝ να ρίχνει στο έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού ανακρίθηκε σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα.

 Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για έκδοση δικαστικού εντάλματος κράτησης του, οδηγήθηκε το πρωί 32χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο 32χρονος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό ποσότητας κοκαΐνης, βάρους 96 γραμμαρίων περίπου, σε αποθηκευτικό χώρο του γραφείου του, σε νυχτερινό κέντρο, στην επαρχία Αμμοχώστου. Η έρευνα στον πιο πάνω χώρο, διενεργήθηκε στο πλαίσιο επιχείρησης της Αστυνομίας, στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο.  

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Home