Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Ο πανικός είναι στην Κύπρο όχι στο Μιλάνο»-Επέστρεψαν οι μαθητες

Offsite Team -
26.02.2020 - 19:37

«Ο πανικός είναι στην Κύπρο όχι στο Μιλάνο»-Επέστρεψαν οι μαθητες

Thumbnail
Τι ανέφερε ένας εκ των δύο συνοδών των Κύπριων μαθητών που έφτασαν από Ιταλία

«Οι μαθητές δεν ήθελαν να έρθουν πίσω», ανέφερε ο εκπαιδευτικός που βρισκόταν μαζί με τους Κύπριους μαθητές στο Μιλάνο, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους. 

>>Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον Κορωνοϊό ΕΔΩ<<

«Ο πανικός είναι στην Κύπρο, δεν είναι στο Μιλάνο», δήλωσε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, ενώ όπως συμπλήρωσε «οι γονείς ανησύχησαν, αλλά είμαστε όλοι μια χαρά». 

Ο εκπαιδευτικός - συνοδός ανέφερε πως όλα τα παιδιά είναι μια χαρά, ενώ έκανε λόγο και για την διαδικασία ελέγχου. Όπως ανέφερε εξετάστηκαν και συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Κύπρο και στο αεροδρόμιο Λάρνακας επέστρεψαν μέσω Αθήνας οι 12 Κύπριοι μαθητές και οι 2 συνοδοί τους που βρίσκονταν στο Μιλάνο, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 26/2. 

Όπως αναφέρει αρμόδια πηγή που μίλησε στην Οffsite οι μαθητές εξετάστηκαν στο αεροδρόμιο και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ παράλληλα τους δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες. Σε περίπτωση που οι μαθητές παρουσιάσουν συμμτώματα του ιού έλαβαν οδηγίες να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να εφαρμοστεί αλλο πρωτόκολλο.

Home