Ο Πάπας συνάντησε τον ιμάμη Λάρνακας σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν

Ο Πάπας συνάντησε τον ιμάμη Λάρνακας σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν

Ο μόνος Τ/κ που τον είδε

Με τίτλο «Ο μόνος Τ/κ που συναντήθηκε με τον Πάπα», η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν γράφει σήμερα ότι ο ιμάμης του Τεκκέ Χαλά Σουλτάν στην Λάρνακα είναι ο μόνος Τ/κ που συναντήθηκε με τον Ποντίφικα κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε χθες το βράδυ με τους μετέχοντες στον διαθρησκευτικό διάλογο στο πλαίσιο των προσπαθειών που η Σουηδική Πρεσβεία καταβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πάπας συναντήθηκε με τους επικεφαλής των εκκλησιών των Αρμένιων, των Μαρωνιτών, των Λατίνων και τον ιμάμη του τεκκέ στη Λάρνακα.

Δημοσιεύεται και σχετική φωτογραφία από την συνάντηση των εκπροσώπων των διαφορετικών θρησκειών στην Κύπρο με τον Πάπα.

 

Κάποιες τ/κ εφημερίδες αναφέρονται σήμερα στην χθεσινή δεύτερη ημέρα επίσκεψής του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο, την προσευχή στο ΓΣΠ και το ότι σήμερα αναχωρεί από το νησί.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

Στα ΜΚΔ υπάρχουν και σχόλια ότι ο Πάπας Φραγκίσκος αναχώρησε χωρίς τελικά να δει τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος χθες ανακοίνωσε ότι απέστειλε και επισήμως, μέσω των ΗΕ, επίσημη πρόσκληση τον Πάπα να έχει συνάντηση μαζί του και με τον μουφτή.

Home