Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο Τζον βρίσκεται Κύπρο και πήγε στα παλιά του λημέρια

Offsite Team -
12.10.2021 - 15:40

Ο Τζον βρίσκεται Κύπρο και πήγε στα παλιά του λημέρια

Επισκέφθηκε το Καϊμακλί

Τις παλιές του γειτονίες επισκέφθηκε ο δισεκατομμυριούχος συμπατριώτης μας Τζον Xριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Τζον έκανε gala για oμόνοια & αλληλεγγύη

Ο κ. Χριστοδούλου όπως θα δείτε και στο βίντεο ποιο κάτω, επισκέφθηκε το Δημοτικό σχολείο στο Καϊμακλί όπου επωφελήθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του συμπατριώτη μας το «Yianis Christodoulou Foundation».

Δείτε το βίντεο:

Το Ίδρυμα έχει ολοκληρώσει διάφορα έργα διεθνώς, αλλά και στην Κύπρο. Μεταξύ των έργων που υλοποιήθηκαν στην Κύπρο είναι τα ακόλουθα: 

  • Η ανακαίνιση και η αγορά εξοπλισμού και επίπλων για την Παιδική Στέγη Λευκωσίας και Λάρνακας σε  συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. 
  • Η αναβάθμιση των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ σε διάφορα δημόσια δημοτικά σχολεία, η αγορά  εξοπλισμού Φυσικής Αγωγής και η κατασκευή στεγάστρου για την προστασία των παιδιών από τη βροχή και τον ήλιο, καθώς και η αγορά και εγκατάσταση καθισμάτων σε αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων σε ακριτική περιοχή της Λευκωσίας. 
  • Η ανακαίνιση τάξεων και η δημιουργία εργαστηρίων πληροφορικής με σύγχρονο εξοπλισμό, έπιπλα και  διαδραστιικό πίνακα τελευταίας τεχνολογίας. 
  • Η αγορά μεγάλου αριθμού μουσικών οργάνων για το Μουσικό Πρόγραμμα SISTEMA CYPRUS με στόχο την παροχή δωρεάν μουσικής παιδείας σε όλα τα παιδιά, με στόχο τις ευάλωτες ομάδες. - Η διοργάνωση σχολικών διαγωνισμών με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Νεότητας, όπως το «Keep Fit and Healthy» που προωθούσε το ‘νους υγιείς εν σώματι  υγιή’ μεταξύ των εφήβων με στόχο να τους δώσει τη δυνατότητα να μείνουν μακριά από εξαρτησιογόνες ουσίες μέσω του αρχαίου αθλήματος της πυγμαχίας (non-contact boxing). Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη αντιπροσωπείας με παγκόσμιους πυγμάχους, προπονητές από την Εθνική Ένωση Πυγμαχίας του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και αθλητών από το ΗΒ. Όλα τα βραβεία που δόθηκαν έχουν  χρησιμοποιηθεί από τα σχολεία για την κατασκευή στεγάστρων, κιόσκι και την αγορά του απαραίτητου  εξοπλισμού.
  • Η παροχή στήριξης κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 μέσα από ενημερωτικά φιλμάκια, καθώς και η παράδοση 6.500 ευχαριστήριων πακέτων στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παρά ιατρικό προσωπικό  που εργάζεται σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία σε όλη την Κύπρο. 

Home