Οδηγίες Εισαγγελέα για διερεύνηση θανάτου 46χρονου από κορωνοϊό

Οδηγίες Εισαγγελέα για διερεύνηση θανάτου 46χρονου από κορωνοϊό

Καταγγελία ότι λάμβανε φαρμακευτική αγωγή από γιατρό αντί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σάλο προκάλεσε η είδηση θανάτου 46χρονου από κορωνοϊό από την επαρχία Αμμοχώστου, ο οποίος φέρεται να λάμβανε φαρμακευτική αγωγή από γιατρό και δεν μετέβη από την αρχή στο νοσοκομείο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρίστο Ανδρέου ο οποίος μίλησε στην Offsite, «ο Γενικός Εισαγγελέας επικοινώνησε με τον Αρχηγό χθες και δόθηκαν οδηγίες για συγκεκριμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο διαπράττονται οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα από οποιοδήποτε πρόσωπο».

Συνεχίζοντας ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως «ήδη έχουν ξεκινήσει οι εξετάσεις και έχει ληφθεί κατάθεση από συγκεκριμένο πρόσωπο και η διερεύνηση συνεχίζεται».

Ερωτηθείς ο κ. Ανδρέου, διευκρίνισε πως το πρόσωπο που κλήθηκε για κατάθεση είναι αυτό που έκανε την ανάρτηση. 

Σημειώνεται πως φίλος του άτυχου 46χρονου έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής:

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

«Γιωργο μου έφυγες πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι αφήνοντας πίσω σου τα τρία σου μωρά και την γυναίκα σου στην ηλικία των 46 χρόνων. Γιατί καλέ μου φίλε δεν άκουγες τις παρακλήσεις μας και να εμβολιαστείς. Γιατί καλέ μου φίλε δεν πήγες νοσοκομείο από τις πρώτες ημέρες και έμεινες σπίτι και παίρνοντας συνταγές από ηλίθιους τσαρλατάνους. Τώρα αυτοί που σε πήραν στον λαιμό τους τι έχουν να πουν. Μου έλεγες ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια και δεν χρειάζεσαι νοσοκομείο. Οι μέρες όμως περνούσαν φίλε μου και η κατάσταση σου χειροτέρευε. Ήδη ο κορωνοϊός και τα φάρμακα που έπαιρνες σου έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά. Ήσουν υγιέστατος χωρίς υποκείμενα νοσήματα αλλά άργησες καλέ μου φίλε πολύ να αποφασίσεις να πας στο νοσοκομείο για θεραπεία και ήταν ήδη αργά».

1

Home