Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οδηγοί προσοχή! Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Λεμεσού

Offsite Team -
08.03.2019 - 14:13

Οδηγοί προσοχή! Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Λεμεσού

Thumbnail
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 12/3/2019 μέχρι την Πέμπτη 14/3/2019, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στη λεωφόρο Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λεωφόρος Λεμεσού από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αγλαντζιάς μέχρι την έξοδο προς την οδό Καλαμών, τμηματικά θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.  

Home