Οδηγοί Προσοχή! Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Οδηγοί Προσοχή! Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Πότε θα διεξάγονται οι εργασίες

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου. Τα οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία θα συνεχίζονται και σήμερα.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Home