Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οδηγοί Προσοχή: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λ/σιας-Λ/σου

Offsite Team -
01.08.2019 - 14:26

Οδηγοί Προσοχή: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λ/σιας-Λ/σου

Thumbnail
Όλες οι πληροφορίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την  Κυριακή 4/8/2019, μεταξύ των ωρών 06:00 - 08:00,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς σε μήκος 100μ. περίπου, θα διεξάγονται εργασίες από πάροχο τηλεπικοινωνιών.  

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 100μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

 

Επίσης την Παρασκευή 2/8/2019, από η ώρα 09:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι και το Σαββατοκύριακο 3/8/2019 και 4/8/2019 από η ώρα 06:00 το πρωί μέχρι τις 14:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με συνοδεία περιπολικού και κατάλληλη σηματοδότηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

Home