Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οδηγούσε κλοπιμαίο αυτοκίνητο και έκοβε βόλτες στη Λεμεσό

Offsite Team -
25.02.2020

Οδηγούσε κλοπιμαίο αυτοκίνητο και έκοβε βόλτες στη Λεμεσό

Thumbnail
Στο κελί για δύο υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων 31χρονος

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 24/2 στη Λεμεσό, 31χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο που είχε κλαπεί. Εναντίον του 31χρονου διερευνάται και δεύτερη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου για την οποία επίσης συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Τον 31χρονο ανέκοψαν για έλεγχο μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, γύρω στις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ αυτός οδηγούσε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε δρόμο της Λεμεσού και προχώρησαν στη σύλληψή του. Στη συνέχεια ο 31χρονος συνελήφθη και με Δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του για την κλοπή ακόμη ενός αυτοκινήτου.

Το πρώτο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να οδηγεί ο 31χρονος, είχε κλαπεί στην Λεμεσό, στο διάστημα μεταξύ του περασμένου Δεκεμβρίου και της  24ης Ιανουαρίου και είχε τοποθετηθεί στον κατάλογο κλοπιμαίων οχημάτων. Το δεύτερο αυτοκίνητο είχε κλαπεί επίσης στην Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 17 και 18 του περασμένου Δεκεμβρίου. Το όχημα εντοπίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου, σταθμευμένο σε περιοχή στα Πάνω Πολεμίδια και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κλοπής του δεύτερου οχήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου και είχε εξασφαλιστεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων κλοπής οχημάτων ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ εναντίον του διερευνάται και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, αφού αυτός οδηγούσε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και άδεια κυκλοφορίας για το όχημα.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη.

Home