Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οδηγούσε με τα πόδια … έξω σπό το παράθυρο του αυτοκινήτου

Offsite Team -
20.08.2020

Οδηγούσε με τα πόδια … έξω σπό το παράθυρο του αυτοκινήτου

Thumbnail
«Τρελάθηκαν» οι αστυνομικοί - Θετικός σε νάρκοτεστ

Ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση εκδίκαση υπόθεσης αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, αναμένεται να παρουσιαστεί 23χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έχοντας τα πόδια του έξω από το παράθυρο της πόρτας οδηγού του οχήματος.

Τον 23χρονο αντιλήφθηκαν μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, κατά τη διάρκεια περιπολίας στον αυτοκινητόδρομο, παρά το Δάλι, γύρω στις 7.00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Τα μέλη της Τροχαίας κάλεσαν τον 23χρονο οδηγό να σταματήσει το όχημά του για τροχονομικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 23χρονος υποβλήθηκε και σε προκαταρτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με θετικό αποτέλεσμα.

Ο 23χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και οδηγήθηκε με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για εξετάσεις σχετικά με την υπόθεση.

 

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, τις επόμενες μέρες η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε καταχώρηση της υπόθεσης τροχαίων παραβάσεων στο Δικαστήριο, για άμεση εκδίκαση.  

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου.  

Home