Οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι και καρφώθηκε σε όχημα

Οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι και καρφώθηκε σε όχημα

Δεύτερος οδηγός με στερημένη άδεια οδηγούσε με 6πλασια ποσότητα αλκοόλης - Δύο σοβαρές περιπτώσεις

Δύο σοβαρές υποθέσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, διερευνά η Αστυνομία στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας. 41χρονος με στερημένη άδεια οδηγού, εντοπίστηκε να οδηγεί στη Λάρνακα με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του έξι φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ στη Λευκωσία 47χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.45μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο της Λάρνακας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος κάτοικος Λάρνακας. 

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι στον 41χρονο είχε στερηθεί η άδεια οδήγησης από τις 12 Οκτωβρίου 2021, με δικαστική απόφαση. Υποβλήθηκε επίσης σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 129μg%, αντί 22μg%.

Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, ο 41χρονος οδηγήθηκε με ασφάλεια στην οικία του, ενώ αύριο θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εκδίκαση της υπόθεσης.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 6.40μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος κάτοικος Λευκωσίας, στην οδό Καντάρας στα Λατσιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου. Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ωστόσο τα δύο οχήματα υπέστησαν ζημιές.

Home