Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οι αγωγές, οι €60.000 & τι ποινή μπορεί να επιβληθεί στη 19χρονη

του Έκτορα Γεωργίου -
30.07.2019 - 06:30

Οι αγωγές, οι €60.000 & τι ποινή μπορεί να επιβληθεί στη 19χρονη

Thumbnail
Επιστρέφει στο Δικαστήριο η 19χρονη - Τι αναφέρει φίλη της Βρετανίδας!

Εκ νέου στο Δικαστήριο θα παρουσιαστεί σήμερα Τρίτη (29/7) η 19χρονη Βρετανίδα για την υποτιθέμενη υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα.

Η χθεσινή δικάσιμος, αναβλήθηκε αφού η αρχή υπεράσπισης ζήτησε την αναβολή της δίκης, καθότι ο δικηγόρος της απουσιάζει στο εξωτερικό αλλά και γιατί ο όγκος του μαρτυρικού υλικού είναι πολύ μεγάλος και χρειάζονται χρόνο για να τον μελετήσουν, όπως ανέφερε η δικηγόρος που αντικαθιστά τον δικηγόρο της.

Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (28/7) για το αδίκημα της Δημόσιας Βλάβης, αφού προηγήθηκε νέα κατάθεση της όπου ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της.

Θα ζητήσουν 60 χιλιάδες ευρώ οι Ισραηλίτες

Στο μεταξύ οι δικηγόροι των Ισραηλινών μελετούν τα επόμενα τους βήματα τους, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις τους στα Ισραηλινά ΜΜΕ, εκαναν λόγο ότι θα προχωρήσουν με αγωγές και θα ζητήσουν μέχρι και 60 χιλιάδες ευρώ.

1

Τι αναφέρει φίλη της 19χρονης

Σύμφωνα με δηλώσεις στα Ισραηλινά ΜΜΕ, φίλη της 19χρονης ανέφερε ότι δεν ήταν σωστό που την βιντεογράφησαν χωρίς την συγκατάθεση της και να ανεβάσουν τα βίντεο στα social media.

Καταλήγοντας, είπε: «Την πλήγωσαν και για αυτό έκανε την καταγγελία για βιασμό, θα έπρεπε να πει την αλήθεια από την αρχή...»

3

Τι ποινή προνοεί ο ποινικός κώδικας της Κύπρου για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης

Σύμφωνα με το ποινικό κώδικα το αδίκημα της δημόσιας βλάβης υπόκειται σε χρηματική ποινή ή σε φυλάκιση.

Αναλυτικά: «Όποιος, γνωρίζει ότι δίνει σε οποιοδήποτε αστυνομικό ψευδή κατάθεση σε συνάφεια με κατά φαντασία ποινικό αδίκημα, είναι ένοχος δημόσιας βλάβης, και υπόκειται σε χρηματική ποινή η οποία δεν υπερβαίνει τα 1700 ευρώ ή σε φυλάκιση ενός χρόνου»

 

Home