Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οι χαλαρώσεις που έρχονται - Δεν αποκλείονται και εκπλήξεις

Offsite Team -
31.01.2022 - 12:24

Οι χαλαρώσεις που έρχονται - Δεν αποκλείονται και εκπλήξεις

Εξελίξεις αύριο - Όλες οι πληροφορίες

Συνεχείς είναι οι συναντήσεις του υπουργού Υγείας με όλους τους εμπλεκόμενους σε σχέση με τα μέτρα για αναχαίτιση της πανδημίας. 

Σήμερα (31/1) ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους γονείς και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, όπου θα αξιολογήσουν την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου Test to stay στα σχολεία.

Την Τρίτη (1/ 2) ο υπουργός Υγείας θα έχει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής. Κατά τη συνάντηση αναμένεται να γίνει αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας ενώ παράλληλα θα συζητηθούν εκ νέου οι εισηγήσεις των ειδικών για χαλαρώσεις.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Τι θα συζητηθεί:

  • Παιδιά 12-17 ετών που δεν είναι εμβολιασμένα να τους δοθεί η ευκαιρία να πηγαίνουν σε καφετέριες ή εστιατόρια με την επίδειξη rapid test ή SafePass
  • Αύξηση στον αριθμό σε γάμους και βαπτίσεις
  • Αύξηση στον αριθμό ατόμων σε οικίες
  • Να επιτραπεί ξανά ο χορός στα κέντρα διασκέδασης

Όπως πληροφορείται η Offsite, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δοθούν και χαλαρώσεις για ενήλικες οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι. Μάλιστα, αρμόδια πηγή ανέφερε στην ιστοσελίδα μας πως, ίσως επιτραπεί ξανά η είσοδος σε χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφέ κλπ) σε ανεμβολίαστους με την προσκόμιση αρνητικού rapid test 24 ωρών. 

Οι εισηγήσεις που θα κλειδώσουν αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση. 

Home