Οι κόρες ΠτΔ απαντούν στις φήμες για κορωνοϊό & μη εμβολιασμό 

Οι κόρες ΠτΔ απαντούν στις φήμες για κορωνοϊό & μη εμβολιασμό 

Η απάντηση Έλσας Αναστασιάδου

Απάντηση στα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ίδια και την αδέρφη της δίνει με ανάρτηση της στο Facebook η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσα Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες ότι οι κόρες του ΠτΔ είναι ανεμβολίαστες και ότι μάλιστα νοσηλεύονται με κορωνοϊο σε ιδιωτική κλινική με την Έλσα Αναστασιάδη να θέλει μέσα από την ανάρτηση της να σταματήσει η παραπληροφόρηση.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων όσων διάβασαν τις αβάσιμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν νοσηλείας της αδερφης μου κ εμένα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Λεμεσου,και μας στέλνουν μηνύματα.

Για να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση, εννοείται ότι εμβολιαστήκαμε πλήρως και ευτυχώς είμαστε μια χαρά και δεν νοσούμε, ούτε η αδελφή μου ούτε εγώ.

Νομίζω ότι πλέον όλοι έχουμε δικούς μας και άτομα που ξέρουμε που νόσησαν και δυστυχώς κάποιοι μπορεί και να μην τα κατάφεραν. 

 Άρα, αντί να αναλώνουμε τις δυνάμεις μας σε εικασίες και αναλήθειες, ας ευχηθούμε ολόψυχα καλή ανάρρωση σε αυτούς που παλεύουν με τον COVID στα νοσοκομεία μας αλλά και στους δικούς τους που αγωνιούν.

Home