Οι Κύπριοι καταζητούμενοι στις λίστες της Interpol και όχι μόνο

Οι Κύπριοι καταζητούμενοι στις λίστες της Interpol και όχι μόνο

Φωτογραφίες - Διαβόητοι εγκληματίες που ακόμα τους ψάχνουν

Στις λίστες των διεθνώς καταζητούμενων βρίσκονται συνολικά 10 πρόσωπα. Ανάμεσά τους Κύπριοι, αλλά και άλλοι που έχουν διασυνδέσεις με την Κύπρο.

Συγκεκριμένα στη λίστα της Interpol μεταξύ άλλων βρίσκεται ο εκτελεστής του τετραπλού φονικού (2016) της Αγίας Νάπας,  Άλεξ Μπουρέλι όπου παραμένει άφαντος εδώ και 3 χρόνια.

Άλλος ένας που είναι στην εν λόγω λίστα είναι Παναγιώτης Νετζατί. Ο Νετζατί καταδικάστηκε τον Αύγουστο του 2007 για φόνο εκ προμελέτης, βιασμό και απαγωγή, αδικήματα που διαπράχθηκαν το 2006 στην Αγία Νάπα.

Δημοσιεύματα της τότε εποχές ανέφεραν ότι είναι πράκτορας των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών, ενώ πληροφορίες έκανα λόγο ότι βρίσκεται στα κατεχόμενα, χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί κάτι. 

Ιβάν Μιλόσεβιτς, άλλο ένα εγκληματικό στοιχείο, μέλος της διεθνούς σπείρας των Ροζ Πάνθηρων. Ο Μιλόσεβιτς καταζητείται για οργανωμένες ένοπλες ληστείες, ενώ ο το DNA ταυτοποιήθηκε σε υποθέσεις ληστειών της Κύπρου το 2012. 

Επίσης ανάμεσα στους καταζητούμενους είναι και ο 39χρονος Χαράλαμπο Σάκκο για τον θάνατο του 18χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών στη Λεμεσό.

Αναλυτικά η λίστα με τους καταζητούμενους

SAKKOU CHARALAMBOS

1

GRIMSRUD LEIF TORKEL

2

null, SANDEEP

SINGH SARBJIT

3

BURRELI ALEKS

4

MILOVANOVIC IVAN

5

GVARADZE GOCHA

6

MILASINOVIC GORAN

7

NETZATI PANAYIOTIS

8

HATJIALI EMANET ERTAL

9

Home