Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οι Κύπριοι που έγιναν εκατομμυριούχοι εν μία νυκτί από το τζόκερ

Offsite Team -
28.09.2019 - 06:30

Οι Κύπριοι που έγιναν εκατομμυριούχοι εν μία νυκτί από το τζόκερ

Thumbnail
Οι μεγάλοι νικητές των τελευταίων ετών στο τζόκερ στην Κύπρο

Πέραν των 70 εκατομμύριων έχει μοιράσει το Τζόκερ στους Κύπριους παίκτες την τελευταία δεκαετία.

Με αφορμή το τελευταίο τυχερό δελτίο που παίχτηκε στην Κύπρο η Offsite ανάτρεξε στα αρχεία του ΟΠΑΠ και σας παρουσιάζει του νικητές που κέρδισαν πέραν των 2 εκατομμύριων από το Τζόκερ.

Πέραν των δέκα περιπτώσεων κέρδισαν άνω των 2 εκατομμυρίων, ενώ μάλιστα σε μια περίπτωση συμπολίτης μας κέρδισε περισσότερα από 16 εκατομμύρια.

Η συγκεκριμένη περίπτωση των 16 εκατομμυρίων πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε έναν και μόνο νικητή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, «πρωταθλήτρια» Επαρχία στους νικητές είναι η Λευκωσία αφού 8 άτομα κέρδισαν την τελευταία δεκαετία κέρδισαν πέραν των 30 εκατομμυρίων.

Αναλυτικά ο πίνακας:

1

Συνελήφθη 39χρονος για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Offsite Team -
25.06.2022 - 11:45

Συνελήφθη 39χρονος για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Thumbnail
Συνελήφθη άντρας ηλικίας 39 ετών, κάτοικος Πάφου

Συνελήφθη τη Παρασκευή (24/6) βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 39 ετών, κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, κακόβουλης ζημιάς, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και μεταφοράς επιθετικού οργάνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, 2022 στην επαρχία Πάφου. 

Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου, 2022 είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου ότι άγνωστοι έκλεψαν από την ανεγειρόμενη του οικοδομή, αριθμός χαλκοσωλήνων και συρμάτων καθώς επίσης και ένας μετατροπέας φωτοβολταικού. 

Για την υπόθεση είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον 44χρονου ο οποίος και συνελήφθη τις 14 Ιουνίου, 2022 και εναντίον του 39χρονου. Εναντίον του 39χρονου εκκρεμούσε επίσης καταγγελία που τον έφερε να κρατά μαχαίρι σε δημόσιο χώρο και να το κραδαίνει απειλητικά.   

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

Home