Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οι πρώτες φωτογραφίες από το υποβρύχιο μουσείο της Αγίας Νάπας

Offsite Team -
26.07.2021 - 12:44

Οι πρώτες φωτογραφίες από το υποβρύχιο μουσείο της Αγίας Νάπας

Το MUSAN είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει!

Έτοιμο για τα εγκαίνια τα οποία θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 31 Ιουλίου είναι το υποβρύχιο μουσείο/τεχνητός ύφαλος MUSAN, διά χειρός Jason deCaires Taylor, στην Αγία Νάπα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως έγραψε και η Offsite σε ρεπορτάζ της την Κυριακή, στο MUSAN κολυμπάς ανάμεσα στη φύση και την τέχνη. Η τέχνη εμπνέεται από τη φύση, αλλά μήπως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η τέχνη εμπνέει τη φύση; Στο έργο του Jason deCaires Taylor, ενός από τους πιο διάσημους εκπροσώπους του κινήματος eco-art, εκδηλώνεται αυτή ακριβώς η συμβιωτική σχέση φύσης και τέχνης.

>>> Αρχίζουν οι καταδύσεις στο πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Κύπρου

Το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών έδωσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του MUSAN από το βυθό και επιβεβαιώνουν τη φήμη του καλλιτέχνη. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους δύτες και τους κολυμβητές που θα το επισκεφθούν.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία δημοσιογράφων από διεθνή ΜΜΕ, οι οποίοι έχουν προσκληθεί από τον Δήμο Αγίας Νάπας και το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα εγκαίνια θα τιμήσουν με την παρουσία τους και επίσημοι από την Κύπρο οι οποίοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν την παρουσίαση του μουσείου από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, Jason deCaires Taylor.

Το MUSAN αποτελεί ορόσημο για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου, αφού αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει τη φύση και την τέχνη με τρόπο που εντυπωσιάζει. Η δημιουργία του MUSAN είναι το αποτέλεσμα των έντονων προσπαθειών του Δήμου Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, οι οποίοι με χαρά βλέπουν την υλοποίηση της ιδέας να αναβαθμίζει τη θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή τεχνητών υφάλων της Αγίας Νάπας.

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Παράλληλα, έχει ετοιμαστεί και η ιστοσελίδα www.musan.com.cy, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφτούν και να κλείσουν ραντεβού για την επίσκεψή τους. Οι επισκέπτες του μουσείου μπορεί να είναι δύτες, ή κολυμβητές με μάσκα και αναπνευστήρα.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Home