ΟΚΥπΥ: Επαγγελματίας υγείας αεροδρομίου Πάφου το νέο περιστατικό

ΟΚΥπΥ: Επαγγελματίας υγείας αεροδρομίου Πάφου το νέο περιστατικό

Κάποιες ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας είχε μεταβεί στο ΤΑΕΠ Πάφου

Επαγγελματία υγείας που έχει αποσπαστεί από το ΤΑΕΠ Πάφου στο αεροδρόμιο Πάφου αφορά το νέο περιστατικό του Νοσοκομείου Πάφου, διευκρινίζει στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Πάμπος Χαριλάου.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαριλάου,  το περιστατικό που σχετίζεται με το ΓΝ Πάφου αφορά επαγγελματία υγείας που εργάζεται στο αεροδρόμιο και όχι στο ΤΑΕΠ, ωστόσο κάποιες ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας είχε μεταβεί στο ΤΑΕΠ Πάφου.

Επειδή ωστόσο, όπως εξήγησε, ο συγκεκριμένος επαγγελματίας επισκέφτηκε το ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου, μετά από συνεννόηση με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης για προληπτικούς λόγους θα γίνει απολύμανση του χώρου, που θα διαρκέσει μερικές ώρες και αμέσως μετά θα συνεχίσει την λειτουργία του το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο συγκεκριμένος επαγγελματίας υγείας δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα και έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό.

Στο μεταξύ ήδη οι συνάδερφοι του συγκεκριμένου επαγγελματία υγείας που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του έχουν δώσει  δείγματα και αναμένονται τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας. Σημειώνεται πως και αυτοί δεν έχουν παρουσιάσει καμία συμπτωματολογία.

ΚΥΠΕ

Home