Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΟΚΥπΥ: Ετοιμοι αν χρειαστεί δύο θάλαμοι στο ΓΝ Πάφου για COVID

Offsite Team -
19.03.2021 - 15:54

ΟΚΥπΥ: Ετοιμοι αν χρειαστεί δύο θάλαμοι στο ΓΝ Πάφου για COVID

Thumbnail
"Εάν συνεχίσουν να έχουν την ίδια ροή ασθενών ολύ πιθανό να παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί το ΓΝ Πάφου.

Οι δύο θάλαμοι – ορθοπεδικός και παθολογικός, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, που θα διατεθούν για νοσηλεία ασθενών με COVID- 19  είναι έτοιμοι και εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη θα χρησιμοποιηθούν, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Χαράλαμπο Χαριλάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χαριλάου ανέφερε πως σήμερα το ΓΝ Πάφου επισκέφτηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περιφέρειας Πάφου Χρήστος Νικολάου, προκειμένου να δει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να συζητήσει μαζί με τη διεύθυνση του Νοσοκομείου και τους διευθυντές των κλινικών, ώστε να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αν υπάρχει οτιδήποτε σε εκκρεμότητα.

Ο κ. Χαριλάου είπε πως εάν συνεχίσουν να έχουν την ίδια ροή ασθενών στα δημόσια νοσηλευτήρια, πολύ πιθανό να παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί το ΓΝ Πάφου από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Πρόσθεσε πως στο παρόν στάδιο υπάρχει διαθεσιμότητα κλινών στα άλλα Νοσοκομεία για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες. 

Ήδη νοσηλευόμενοι ασθενείς μεταφέρθηκαν από το ορθοπεδικό και παθολογικό τμήμα σε άλλους θαλάμους του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου εκεί όπου υπάρχουν άδεια κρεβάτια ώστε στις κλινικές αυτές να νοσηλευτούν ασθενείς με κορωνοίο. 

Τακτοποιούνται, είπε ο κ. Χαριλάου, οι τελευταίες εκκρεμότητες ώστε να είναι σε θέση αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αν χρειαστεί ανάγκη να σταλούν περιστατικά. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home