Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΟΚΥπΥ: Το Μακάρειο Νοσοκομείο έχει σώσει χιλιάδες παιδιά

Offsite Team -
12.10.2022 - 21:35

ΟΚΥπΥ: Το Μακάρειο Νοσοκομείο έχει σώσει χιλιάδες παιδιά

«Ο ΟΚΥπΥ σέβεται βαθιά την προσφορά των ιατρών του Μακαρείου Νοσοκομείου»

Εμπιστοσύνη στο έργο των γιατρών του εκφράζει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ ) με αφορμή τη διαθεσιμότητα Ιατρών στο Μακάρειο Νοσοκομειο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας να τεθούν σε διαθεσιμότητα δύο γιατροί που εργάζονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο για τρεις μήνες, αφορά μόνο τη διευκόλυνση του ανακριτικού έργου της Αστυνομίας μέχρι τη συμπλήρωση της έρευνας.

«Το Μακάρειο Νοσοκομείο έχει σώσει χιλιάδες παιδιά και η αφοσίωση των γιατρών καθημερινά στο λειτούργημα τους είναι ο ανατοκισμός της εμπιστοσύνης και στήριξης που ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας οφείλει να δείξει προς το ιατρικό δυναμικό του», αναφέρει.

Προσθέτει ότι ο ΟΚΥπΥ σέβεται βαθιά την προσφορά των ιατρών του Μακαρείου Νοσοκομείου και το ίδιο συμβαίνει και με εκατοντάδες γονείς που αναγνωρίζουν από προσωπικό βίωμα το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Το Μακάρειο Νοσοκομείο, σημειώνει, έχει ήδη παραδώσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης στην ανακριτική ομάδα και ο Οργανισμός συνεργάζεται στενά με τις αρχές για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Διευκρινίζει τέλος ότι όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ο οργανισμός δεν δύναται να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home