Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΟΚΥπΥ: Στα νοσηλευτήρια επιτελείται καθημερινά δύσκολο έργο

Offsite Team -
31.03.2022 - 13:37

ΟΚΥπΥ: Στα νοσηλευτήρια επιτελείται καθημερινά δύσκολο έργο

Λυπηρό να γίνονται τοποθετήσεις που μηδενίζουν το έργο των επαγγελματιών υγείας λέει ο ΟΚΥπΥ

Στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, επιτελείται καθημερινά ένα σημαντικό και δύσκολο έργο, με στόχο να σωθούν ανθρώπινες ζωές και "οι εξελίξεις στη δημοσιότητα που παρακολουθούνται με λύπη, στοιχειώνουν το μεγάλο έργο που γίνεται στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού από τους ανθρώπους του", αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Οργανισμού.

ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και προσθέτει πως το προσωπικό των νοσηλευτηρίων είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο κι έχει τις γνώσεις για να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει από τα πιο εύκολα μέχρι και τα πιο δύσκολα περιστατικά.

"Εργάζεται με ζήλο, αφοσίωση και αυταπάρνηση, και δίνει συνεχώς μάχες για το καλό των ασθενών. Οι άνθρωποι στα 9 νοσοκομεία, 38 κέντρα υγείας, στο ογκολογικό και σε κάθε μονάδα του ΟΚΥπΥ σε όλη τη χώρα αγκαλιάζουν με αγάπη τον ασθενή. Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι και αβοήθητοι, χωρίς προστασία και φροντίδα. Είναι λυπηρό να γίνονται τοποθετήσεις που μηδενίζουν το έργο αυτών των ανθρώπων", σημειώνει.

 

Ο ΟΚΥπΥ στην ανακοίνωσή του εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη του σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και άλλο προσωπικό, αφού παρά τα όποια προβλήματα με την σκληρή δουλειά τους προστατεύουν την υγεία όλων μας, συνδράμοντας, παράλληλα, και στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.  

Ο Οργανισμός διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να πράττει ό,τι χρειάζεται για διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας, μέσω της αδιάκοπης παροχής υψηλής ποιότητας φροντίδας.

ΚΥΠΕ

Home