Όλα ανοικτά για την υπόθεση του 39χρονου Αζέρου εκτελεστή

Όλα ανοικτά για την υπόθεση του 39χρονου Αζέρου εκτελεστή

Τι δήλωσε ο Αρχηγός

Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, σε σχέση με τη σύλληψη του 39χρονου Αζέρου στη Λευκωσία πριν μια εβδομάδα, φερόμενου ως πληρωμένου δολοφόνου, στο στόχαστρο του οποίου -σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας- είχε τεθεί Ισραηλινός επιχειρηματίας και άλλα πρόσωπα, επίσης Ισραηλινοί, που συνεργάζονταν μαζί του.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 Σε δηλώσεις του, στο περιθώριο διάσκεψης Τύπου με αφορμή την Αστυνομική Λαμπαδηφορία του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Cyprus Police Torch Run», ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος  Παπαθεοδώρου, εξέφρασε την εκτίμηση πως στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει ένα αίσιο αποτέλεσμα σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση, για να σημειώσει πως η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα στον ισραηλινό τύπο, τα οποία κάνουν λόγο για  συντονισμένη προσπάθεια των Υπηρεσιών Πληροφοριών αρμόδιων για τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό (Μοσάντ) και της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφορίων (ΚΥΠ), ο κ. Παπαθεοδώρου είπε ότι «έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πιστόλι και φυσίγγια», για να προσθέσει πως «πρόκειται για ευαίσθητη υπόθεση, γι’ αυτό εξάλλου είχε ζητηθεί κατά το αίτημα προσωποκράτησης η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία».

«Νομίζω», είπε, «ότι στο τέλος της ημέρας θα έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα σε σχέση με αυτή την υπόθεση».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο 39χρονος άρχισε να συνεργάζεται με τις αρχές, ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε πως «δεν είναι θέμα συνεργασίας», σημειώνοντας ότι συλλέγεται μαρτυρικό υλικό, ούτως ώστε να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματά, για να υπάρξει μια ικανή υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου.

Σε σχέση με το κατά πόσον η αστυνομία βρίσκεται κοντά σε ενδεχόμενες νέες συλλήψεις για το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Παπαθεοδώρου είπε ότι προς το παρόν «δεν υπάρχει κάτι».

ΚΥΠΕ

 

Home