Ολοένα και ανεβαίνει η Digital TV - Τα νούμερα Απριλίου

Ολοένα και ανεβαίνει η Digital TV - Τα νούμερα Απριλίου

Οι εκπομπές που ξεχώρισαν

Συνεχίστηκε και τον Απρίλιο η ανοδική πορεία της Digital TV. Ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές στην Κύπρο επιλέγουν πλέον τη διαδικτυακή τηλεόραση για την καθημερινά ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία τους.

Τα νούμερα Απριλίου

Τα total connections Απριλίου έφτασαν στα 1,654,890 και τα total viewers στα 569,506.

Από τα καθημερινά προγράμματα, ξεχώρισαν τα βραδινά "Digital News" με τη Γωγώ Αλεξανδρινού, με 104,089 viewers και η ψυχαγωγική εκπομπή Mylife με την Κάλια Ελευθερίου που έφτασε στους 102,201 viewers.

Εξαιρετικά νούμερα και για τις καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές της Digital TV. Με ειδήσεις επικαιρότητας και καλεσμένους, η ‘’offsite on air’’ με την υποστήριξη της ιστοσελίδας offsite και το ‘’Business Hour’’ με την συντακτική ομάδα της Brief κερδίζουν συνεχώς κοινό. 

Από τα εβδομαδιαία προγράμματα, το "Super Monday" που φέρει τη σφραγίδα του kerkida.net, έπαιξε… μεγάλη μπάλα και συγκέντρωσε 76,433 viewers.

Πλησιάζουν εκλογές και η εκπομπή ‘’Παρασκήνιο’’ με τον Παναγιώτη Τσαγγάρη μετατρέπεται σε… πολιτική αρένα κάθε Τετάρτη. Οι υποψήφιοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τους τόνους πολλές φορές να ανεβαίνουν και την εκπομπή να γράφει πολύ καλά νούμερα. 

Όσον αφορά το Facebook και Youtube channel της Digital tv, τα διάφορα βίντεο που ανεβαίνουν από τις εκπομπές, συγκέντρωσαν  212,000  views. 

Γιατί Digital TV; Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της διαδικτυακής τηλεόρασης είναι ότι ανά πάσα στιγμή και απ' όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς να ενημερωθείς για τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας ή να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου ψυχαγωγικό πρόγραμμα.  

Η Digital TV μάλιστα λάνσαρε και το πολύ απλό και εύχρηστο application της που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα. 

Αν δεν έχεις κατεβάσει ακόμα το app της Digital TV κάνε το τώρα. ΕΔΩ για iOS και ΕΔΩ για android.

Κατέβασε το app και ακολούθα και εσύ τώρα την επανάσταση που φέρνει η πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση στην Κύπρο. 

Home