Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ομοσπονδία Αστικών Ταξί: Εγκρίθηκαν 3 αιτήματα προς Υπ. Εργασίας

Offsite Team -
05.11.2020 - 22:36

Ομοσπονδία Αστικών Ταξί: Εγκρίθηκαν 3 αιτήματα προς Υπ. Εργασίας

Thumbnail
"Έχουν εγκριθεί και τα τρία αιτήματα μας"

Τα τρία αιτήματα που έθεσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί, σε σχέση με τις οικονομικές διευκολύνσεις του Υπουργείου Εργασίας προς τους επαγγελματίες του κλάδου, έχουν εγκριθεί, λέει η ΠΟΑΤ-ΠΟΒΕΚ.

Ανακοίνωση της συντεχνίας αναφέρει ότι τα ζητήματα τέθηκαν σε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέα Ζαχαριάδη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και «σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Διευθυντή μάς έχει ενημερώσει ότι έχουν εγκριθεί και τα τρία αιτήματα μας».

Η συντεχνία στην ανακοίνωση καλεί τόσο τα μέλη, όσο και μη μέλη της ΠΟΑΤ-ΠΟΒΕΚ, όταν απευθύνονται προς τα επαρχιακά γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων για καταβολή των εισφορών τους, να ζητούν από τους λειτουργούς του Τμήματος να εφαρμόζουν την νέα συμφωνία η οποία, όπως λέει «είναι γνωστή σε εκείνους βάσει εγκυκλίου που έχει αποστείλει ο Γενικός Διευθυντής προς όλες τις επαρχίες».

Επίσης, λέει ότι όσοι συνάδελφοι είναι αυτοτελώς ασφαλιζόμενοι και εργοδοτούν ένα υπάλληλο, δικαιούνται να αιτηθούν για να τους δοθεί η οικονομική ενίσχυση.

Κάνει τέλος αναφορά στις εξαγγελίες της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου για τα νέα μέτρα στήριξης, μέχρι και τον Μάρτιο, λέγοντας ότι αυτά αφορούν και τον κλάδο.

ΚΥΠΕ

Home