Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Online από βδομάδας οι δηλώσεις νεοσυλλέκτων - Πότε κατατάγονται

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
21.04.2022

Online από βδομάδας οι δηλώσεις νεοσυλλέκτων - Πότε κατατάγονται

Θα ανοίξει η πλατφόρμα δήλωσης στοιχείων στρατεύσιμων - Τι θα δηλώνουν - Πότε αρχίζει η κατάταξη

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Οι διαδικασίες κατάταξης στην Εθνική Φρουρά για τη σειρά 2022 ΕΣΣΟ αρχίζουν. Από την ερχόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου μέχρι τις 15 Μαϊου 2022 θα λειτουργήσει η πλατφόρμα δήλωσης στοιχείων στρατεύσιμων της 2022 ΕΣΣΟ.

Οι νεοσύλλεκτοι απαραιτήτως πρέπει να δηλώνουν τον αριθμό  ταυτότητάς τους, τον  τόπο γέννησής τους. Τη διεύθυνσή τους. καθώς και επιπρόσθετα στοιχεία όπως ibank και στοιχεία για την άδεια οδήγησης. Παράλληλα, οι νεοσύλλεκτοι θα δηλώνουν και το όπλο ή το Σώμα της επιλογής τους. Ωστόσο, η επιλογή τους για το Σώμα ή το όπλο θα γίνει αποδεκτή αναλόγως των αναγκών της Εθνικής Φρουράς.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική κατάθεση των στοιχείων γίνεται για τρίτη χρονιά αφού το σύστημα αυτό ακολουθήθηκε από το 2020 ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ήδη ο Υπουργός Άμυνας εξέδωσε διάταγμα ενώ σύμφωνα με αυτό οι ημερομηνίες κατάταξης είναι από τις 11 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022 και η κατάταξη θα γίνει στο Στρατόπεδο Αθαλάσσας (Λευκωσία), Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λάρνακας, Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λεμεσού και Κέντρο Νεοσυλλέκτων Πάφου. 

ΕΔΩ το σχετικό Διάταγμα του Υπουργού Άμυνας

Home