ΟΣΑΚ: Ικανοποίηση για τον διορισμό Μάριου Παναγίδη

ΟΣΑΚ: Ικανοποίηση για τον διορισμό Μάριου Παναγίδη

Σε σημερινή ανακοίνωση εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον κ. Παναγίδη.

Την απόλυτη ικανοποίησή της εκφράζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) για τον άμεσο διορισμό του νέου Προέδρου του ΟΚΥπΥ Μάριου Παναγίδη από το Υπουργικό Συμβούλιο, σε σημερινή της ανακοίνωση και εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον κ. Παναγίδη.

«Πρόκειται για ένα άτομο με μακρόχρονη εμπειρία στη διοίκηση αντίστοιχου οργανισμού και ο οποίος συμμετείχε ως μέλος του ΔΣ του ΟΚΥπΥ, γνωρίζοντας εις βάθος τα ζητήματα που απασχολούν τον οργανισμό, αλλά και τον μέχρι τώρα χειρισμό τους» αναφέρεται και προστίθεται παράλληλα ότι «η ΟΣΑΚ εκφράζει την αισιοδοξία ότι ο νέος πρόεδρος του ΟΚΥπΥ θα ανταποκριθεί πλήρως στα νέα του καθήκοντα και θα φέρει εις πέρας το πολύ δύσκολο έργο της αυτονόμησης και του εκσυγχρονισμού των δημοσίων νοσηλευτηρίων».

Οι καθυστερήσεις και συνεχείς αλλαγές στο πηδάλιο του ΟΚΥπΥ μόνο θετικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθότι έχουν δημιουργήσει κλίμα δυσπιστίας στους πολίτες οι οποίοι δικαιολογημένα πλέον αμφιβάλλουν κατά πόσον το εγχείρημα της αυτονόμησης και του εκσυγχρονισμού των δημοσίων νοσηλευτηρίων θα πετύχει, αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΣΑΚ.

Η ΟΣΑΚ, προστίθεται, θεωρεί ότι η αναβάθμιση των δημοσίων νοσηλευτηρίων αποτελεί τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση, μαζί με το ΓεΣΥ, του τομέα της υγείας και γι’ αυτό θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των δημοσίων νοσηλευτηρίων, υποβοηθώντας εκεί και όπου μπορεί τον ΟΚΥπΥ.

Τα πιο πάνω θέματα θα συζητηθούν στην κατ’ ιδίαν συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΣΑΚ με το νέο πρόεδρο του ΟΚΥπΥ καθώς και το αίτημα της ΟΣΑΚ για συμμετοχή εκπροσώπου της στο Δ.Σ του ΟΚΥπΥ, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Home