Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάει Δικαστήριο ο Γιάγκου και άλλοι δυο για υπόθεση Ουζόχο-ΒΙΝΤΕΟ

Offsite Team -
10.04.2019 - 13:04

Πάει Δικαστήριο ο Γιάγκου και άλλοι δυο για υπόθεση Ουζόχο-ΒΙΝΤΕΟ

Thumbnail
Επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία

Εξέλιξη προκύπτει με την υπόθεση του δελτίου υγείας του Ουζόχο. Ο τέως αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου και τα άλλα δυο πρόσωπα που συνελήφθηκαν, θα οδηγηθούν στο δικαστήριο. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, οι έρευνες από πλευράς Αρχών έχουν ολοκληρωθεί για την πολύκροτη υπόθεση. 

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης ο φάκελος της υπόθεσης έχει δοθεί στη Νομική Υπηρεσία και η υπόθεση έχει προωθηθεί στο Δικαστήριο για την δίωξη των τριών προσώπων. 

Εναντίον του κ. Γιάγκου θα καταχωρηθεί κατηγορητήριο που αφορά υπόθεση συνωμοσίας, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Ενώ για τα τους άλλους δυο θα απαγγελθούν οι δύο πρώτες κατηγορίες.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο κ. Αγγελίδης

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Offsite Team -
27.06.2022 - 19:00

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Ζητήθηκε ιατρική βοήθεια και αναχώρησε από Κύπρο το πλοιάριο με μετανάστες

Ανοικτά της Κύπρου, με δυτική κατεύθυνση, κινείται το πλοιάριο με άτυπους μετανάστες που εντοπίστηκε το πρωί στην περιοχή Ακρωτηρίου, ενώ δυο πρόσωπα αποβιβάστηκαν για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, το σκάφος έφτασε στις ακτές του Ακρωτηρίου για λίγη ώρα και από αυτό αποβιβάστηκαν δυο πρόσωπα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

«Σε κανένα σημείο, κανένας επιβάτης δεν ζήτησε άσυλο, ούτε ανέφερε ότι ήταν σε κίνδυνο», αναφέρουν οι ΒΒ και προσθέτουν πως, πριν την αναχώρηση του σκάφους, οι αρχές των Βάσεων και οι αρχές της Δημοκρατίας παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια.

Το πλοιάριο αναχώρησε καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προορισμός του είναι οι ακτές της Ιταλίας.

ΚΥΠΕ

Home