Πάφος: Αναστάτωση για τεστ εργαζομένων - Αρχίζουν τελικά στις 10

Πάφος: Αναστάτωση για τεστ εργαζομένων - Αρχίζουν τελικά στις 10

Τι πληροφορείται η offsite

Του Σωτήρη Νικηφόρου

Αναστάτωση προκλήθηκε στους εργαζόμενους το πρωί της Τρίτης στην Πάφο αφού πήγαν για τεστ και το εργαστήριο δεν λειτουργούσε. 

Αναζητήσαμε πληροφορίες για το θέμα και όπως πληροφορούμαστε, το Υπουργείο Υγείας έδωσε πριν από λίγο νέα οδηγία στο εργαστήριο να διεξάγει και σήμερα αριθμό δειγματοληψιών. 

Ο αρχικός αριθμός των τεστ που αναλογούσαν στην Πάφο, συμπληρώθηκε από την Κυριακή και το εργαστήριο πήρε επιπλέον τεστ από το Υπουργείο και εργάστηκε τελικά και την Δευτέρα. Και πάλι όμως τα επιπλέον τεστ που δόθηκαν συμπληρώθηκαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τεστ για σήμερα. Το Υπουργείο θεώρησε ότι καλύφθηκαν οι ανάγκες της Πάφου. 

Αφού όμως ενημερώθηκε το Υπουργείο ότι και σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι στήθηκαν στην ουρά για τεστ, ενημερώθηκε έκτακτα το εργαστήριο πριν από λίγο για επιπλέον αριθμό τεστ και αυτή την στιγμή είναι στην διαδικασία για να οργανωθεί και να αρχίσει στις 10 τα τεστ. Θα γίνονται τεστ μέχρι και την 1 το μεσημέρι. 

Θυμίζουμε ότι τα τεστ για εργαζόμενους στην Πάφο γίνονται στην Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου 115, στην Γεροσκήπου, από το εργαστήριο Bioanalysis Clinical Lab. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 80012112 και 22263030. 

 

Home