Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάφος: Μπήκε στο σπίτι και βρήκε μέσα τον ληστή

Offsite Team -
05.04.2021

Πάφος: Μπήκε στο σπίτι και βρήκε μέσα τον ληστή

Thumbnail
Χειροπέδες σε 25χρονο

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση άνδρας, ηλικίας 25 ετών, κάτοικος επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το περασμένο Σάββατο, 3 Απριλίου 2021, από συντηρητή οικίας σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 6.30μ.μ. της ίδιας ημέρας, είχε μεταβεί στην εν λόγω οικία, της οποίας οι ένοικοι απουσιάζουν στο εξωτερικό. Στην προσπάθεια του να εισέλθει στην οικία πρόσεξε ότι η πόρτα ήταν σπασμένη και ανοικτή. Αφού εισήλθε στην οικία, είδε να βγαίνει από υπνοδωμάτιο της οικίας, άγνωστο άνδρας, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τον παραπονούμενο, εξήλθε της οικίας τρέχοντας και τράπηκε σε φυγή. Ο παραπονούμενος καταδίωξε τον άγνωστο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ανακόψει.

 Από έλεγχο που διενήργησε ο παραπονούμενος στην οικία, διαπίστωσε ότι από την οικία είχαν κλαπεί διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τη σύλληψη του 25χρονου ακολούθησε έρευνα στην οικία και το αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια της οποίας π, που πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπής, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.  

Home