Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάφος: Παράνομη καλλιέργεια κάνναβης - Δύο συλλήψεις

Offsite Team -
24.03.2020 - 08:08

Πάφος: Παράνομη καλλιέργεια κάνναβης - Δύο συλλήψεις

Thumbnail
Δώδεκα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης σε δύο κατοικίες στη Πάφο

Δώδεκα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης εντόπισε η Αστυνομία σε δύο κατοικίες στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες το απόγευμα λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα  μέλη την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας, διενήργησαν έρευνα σε κατοικία ο  ιδιοκτήτης της οποίας φαίνεται ότι απουσιάζει στο εξωτερικό. Η έρευνα έγινε στην παρουσία κοινοτάρχη σε χωριό στην Πάφο και εντοπίστηκαν στο σπίτι 11 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης τα οποία ήταν σε γλάστρες.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση , λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ μέλη του ΟΠΕ Πάφου μετά από πληροφορία, διενήργησαν έρευνα σε όχημα και στην οικία 26χρονου μετά από πληροφορία στην παρουσία του ιδίου.  Στο όχημα εντοπίστηκε αριθμός χαλκοσωλήνων για τις οποίες ο νεαρός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις .Ο 26χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και διερευνάται κατά πόσο οι χαλκοσωλήνες είχαν κλαπεί.

Εξάλλου στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου εντοπίστηκε ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης . Ανακρινόμενος ο 26χρονος ανέφερε πως το υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης το κατείχε για δική του χρήση. 

Στην συνέχεια επανασυνελήφθη για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια φυτού κάνναβης και τέθηκε υπό κράτηση.

Τις υποθέσεις διερευνούν η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Home