Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάφος: Τους σταμάτησαν για έλεγχο λίγο πριν... τη διάρρηξη

Offsite Team -
17.02.2019 - 08:12

Πάφος: Τους σταμάτησαν για έλεγχο λίγο πριν... τη διάρρηξη

Thumbnail
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για το αδίκημα της μαχαιροφορίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων

Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και μαχαιροφορίας. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 0030 σήμερα, μέλη του ΟΠΈ Πάφου στο πλαίσιο μηχανοκίνητης περιπολίας με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών, διενήργησαν έλεγχο σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Πάφου. 

Διαβάστε επίσης: Κλειστοί δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμών

Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν 26χρονος ενώ έξω από αυτό βρισκόταν 32χρονος. Ο 32χρονος αφού ενημερώθηκε ότι θα γίνει έλεγχος από τα μέλη της Αστυνομίας, τράπηκε σε φυγή αλλά εντοπίστηκε και ανακόπηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του νόμιμου καθήκοντος και αντίστασης κατά τη σύλληψη.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 32χρονου επτά γάντια, τρία μαχαίρια, ένα κατσαβίδι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα και συνελήφθη εκ νέου για τα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στον 26χρονο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι και ένα φανάρι και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Παράλληλα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν ένα χειροψάλιδο, δύο δρεπάνια, ένα ζευγάρι γάντια, δύο κατσαβίδια, καθώς και άλλα εργαλεία. 

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Home