Πάφος: Υπό κράτηση μέχρι 18/1 οι 2 ύποπτοι για τον φόνο 20χρονου

Πάφος: Υπό κράτηση μέχρι 18/1 οι 2 ύποπτοι για τον φόνο 20χρονου

To Δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του για την κράτηση του 22χρονου και του 25χρονου

Υπό κράτηση θα παραμείνουν οι δύο βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 20χρονου στην περιοχή « Bρέξη » στην Χλώρακα μέχρι την 18η Ιανουαρίου που θα παρουσιαστούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο

To Δικαστήριο  ανακοίνωσε σήμερα  την απόφαση του  για την κράτηση  του 22χρονου και του 25χρονου μέχρι την ημερομηνία που παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο Πάφου. 

Τα δύο πρόσωπα που καταζητούνταν από την Αστυνομία της Δημοκρατίας για υπόθεση δολοφονίας, παραδόθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου  μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα και υπό την επίβλεψη των ΗΕ. Η παράδοση των δύο υπόπτων έγινε την 5η Δεκεμβρίου το  μεσημέρι μέσω του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας. 

Ακολούθως οι δύο, 22 και 25 ετών, μετά τη σύλληψη τους προσήχθησαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, ενώ παρουσιάστηκαν εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο  τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου.   Το Δικαστήριο ωστόσο  εξέτασε την κράτηση ή μη των δύο υπόπτων. Ένσταση στην κράτηση τους δεν έφεραν οι συνήγοροι υπεράσπισης τους.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το βράδυ στις 10 Απριλίου, σε σημείο παρά το δρόμο Χλώρακας – Κάτω Πάφου, μετά από λογομαχία με άλλα πρόσωπα, ο 20χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home