Παγκ. Συν. Γονέων: Συγχαίρει τον Προδρόμου ως νέο ΥΠΠΑΝ

Παγκ. Συν. Γονέων: Συγχαίρει τον Προδρόμου ως νέο ΥΠΠΑΝ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Τον  Πρόδρομο Προδρόμου για τον διορισμό του ως νέο Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, συγχαίρει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης και του εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.  

«Ευελπιστούμε σε μία αγαστή και αποδοτική συνεργασία για το καλό των δικών μας παιδιών και του δημόσιου σχολείου. Είμαστε σίγουροι ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή για να ακούσει τις θέσεις και τις ανησυχίες των γονιών.  Δηλώνουμε την ετοιμότητα μας να συνεργαστούμε και με τον νέο Υπουργό, όπως κάναμε και με τους προκατόχους του, για να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας την παιδεία που τους αξίζει», αναφέρει η Συνομοσπονδία, σε ανακοίνωση της.

 

Αναφέρει, επιπρόσθετα, ότι αναμένει σύντομα συνάντηση μαζί με τον κ. Προδρόμου για γνωριμία και συζήτηση των θεμάτων που αφορούν τα παιδιά.

 

«Ευχαριστούμε τον τέως ΥΠΠΑΝ, Δρ Κώστα Χαμπιαούρη, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, για το ενδιαφέρον του προς τους Οργανωμένους Γονείς, αλλά και τις αλλαγές που έχει επιφέρει στα λιμνάζοντα νερά του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Στο διάστημα των δύο ετών που ήταν στο τιμόνι του Υπουργείου έχει επιλύσει πολλά και σημαντικά θέματα τα οποία υπήρξαν διαχρονικά αιτήματα των Οργανωμένων Γονιών και είναι προς όφελος μαθητών των γονιών και έχει βάλει τις βάσεις για επίλυση πολλών άλλων. Ευχόμαστε στον Δρ Χαμπιαούρη κάθε επιτυχία στη νέα του θέση και κάθε προσωπική ευτυχία», καταλήγει.

ΚΥΠΕ

Home