Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάνω από 460 παιδιά εμβολιάστηκαν σήμερα στο «Σπύρος Κυπριανού»

Offsite Team -
08.01.2022 - 20:42

Πάνω από 460 παιδιά εμβολιάστηκαν σήμερα στο «Σπύρος Κυπριανού»

Εμβολιάστηκαν μόνο παιδιά της ηλικιακής ομάδας 5-11 ετών

Συνολικά 465 εμβολιασμοι παιδιών, ηλικίας 5-11 ετών, διενεργήθηκαν το Σάββατο στο εμβολιαστικό κέντρο που λειτούργησε στο αθλητικο κέντρο Σπύρος Κυπριανού, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

 

Το συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο λειτούργησε το Σάββατο μεταξύ 08:00 και 14:00, εξυπηρετώντας μόνο παιδιά της ηλικιακής αυτής ομάδας, τόσο ως walk-in όσο και με ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και των παιδιών το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο για την ίδια ηλιακή ομάδα στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη, στις 15 Ιανουαρίου 2022, μεταξύ 08:00 – 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι, οι εμβολιασμοί των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, συνεχίζονται κανονικά σε όλες τις επαρχίες, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού. Στη Λευκωσία στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Κέντρο Υγείας Λατσιών, στη Λεμεσό στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο, στη Λάρνακα στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο, στην Αμμόχωστο στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στην Πάφο στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού - Γενικό Νοσοκομείο. 

 

Για τον εμβολιασμό των παιδιών θα πρέπει να προσκομίζεται έντυπο συγκατάθεσης υπογεγραμμένο και από τους δύο γονείς και πιστοποιητικό γεννήσεως ή ταυτότητα του παιδιού, καταλήγει η ανακοίνωση.  

ΚΥΠΕ

Home