Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παραμένει στο κελί 39χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Offsite Team -
05.08.2019 - 12:47

Παραμένει στο κελί 39χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Thumbnail
Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Υπό κράτηση θα παραμείνει ο 39χρονος  ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών , παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Ο 39χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο . Στη σημερινή διαδικασία απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η σύλληψη του 39χρονου έγινε όταν κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του και ακολούθως εναντίον του εκδόθηκε από τις αρχές της Δημοκρατίας, Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθη στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2018 βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος και αφού μετά από δικαστική διαδικασία αποφασίστηκε η έκδοση του στις αρχές της Δημοκρατίας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην Ελλάδα , όπου τον παρέλαβαν και τον συνόδευσαν στην Κύπρο.Ακολούθως της άφιξης του στην Κύπρο, ο 39χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 25.8.2018 ο 39χρονος φέρεται να εμπλέκεται στην εισαγωγή ελεγχόμενου φαρμάκου από το αεροδρόμιο Πάφου βάρους 19 κιλών και 997 γραμμαρίων χωρίς την άδεια του Υπουργείου Υγείας, μέσω άλλου προσώπου που συνελήφθη.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 20 Ιανουαρίου του 2020 και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 39χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Στην κράτηση του πελάτη του δεν έφερε ένσταση ο συνήγορος υπεράσπισης του.  

Home