Παράταση στην υποβολή προσφορών για την μαρίνα στα Πότιμα

Παράταση στην υποβολή προσφορών για την μαρίνα στα Πότιμα

Παράταση ενός μήνα στην υποβολή των προσφορών  για την μαρίνα στα Πότιμα της Πάφου έδωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού με την συγκατάθεση του ΕΒΕ Πάφου ,σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη, προσθέτοντας πως οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στην αρμόδια αναθέτουσα αρχή μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε ότι πληροφορήθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από διεθνείς οίκους για να υποβάλλουν προσφορά στο πλαίσιο διαγωνισμού που προκήρυξε το Υφυπουργείο για διεθνείς συμβούλους. 

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη και την ενημέρωση που έτυχε , η υποβολή προσφορών έληγε περί τα τέλη Ιουνίου, ενώ το Υφυπουργείο Τουρισμού τόνισε ότι υπήρχε ένας αριθμός ενδιαφερομένων οι οποίοι  εξέφρασαν την επιθυμία να τους δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο για να έχουν ιδία αντίληψη  που θα γίνει η μαρίνα και ενδεχόμενα τις παραμέτρους που επηρέαζαν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της μαρίνας .

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης  συνέχισε, το Υφυπουργείο Τουρισμού  με την συγκατάθεση του ΕΒΕ Πάφου έδωσε παράταση ενός μήνα στην υποβολή των προσφορών .

Επιπρόσθετα ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως η εκπόνηση της μελέτης μετά την κατακύρωση θα πάρει εννέα μήνες με βάση τους όρους του διαγωνισμού και αναμένεται ότι στην εξέλιξη και παράλληλα με την εκπόνηση της μελέτης αυτής η αρμόδια υπηρεσία θα ετοιμάζει και  τους όρους προσφοράς για να προκηρύξει την κατασκευή και λειτουργία της Μαρίνας.

ΚΥΠΕ

Home