Παράταση στις δηλώσεις εισοδήματος εταιρείας & αυτοεργοδοτούμενου

Παράταση στις δηλώσεις εισοδήματος εταιρείας & αυτοεργοδοτούμενου

Συνελήφθη Σήμερα - Χειροπέδες  στον Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας - Φέρεται να «τσέπωσε» 35 χιλιάδες ευρώ
Όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας

Την παράταση μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2021 υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρείας και Δήλωσης Εισοδήματος Αυτοεργοδοτούμενου με Λογαριασμούς για το φορολογικό έτος 2019, ανακοίνωσε το Τμήμα Φορολογίας.  

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων Διάταγμα του 2021 (ΚΔΠ 394/2021),η ημερομηνία υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρείας (ΤΦ 4), και της Δήλωσης Εισοδήματος Αυτοεργοδοτούμενου με Λογαριασμούς (ΤΦ 1ΛΟΓ) για το Φορολογικό Έτος 2019, παρατείνεται μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23:59.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Εξυπηρέτηση κοινού στο Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας

Εξάλλου, το Τμήμα ανακοίνωσε ότι, στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης της εξυπηρέτησης προς τους πολίτες, έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση του τηλεφωνικού συστήματος στο Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας, εγκαθιστώντας ένα κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας με αριθμό 22308000, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για την εξυπηρέτηση τους.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει το κοινό να χρησιμοποιεί τον κεντρικό τηλεφωνικό αριθμό 22308000 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, αποφεύγοντας την τηλεφωνική επικοινωνία με τα επιμέρους τηλέφωνα του Επαρχιακού Γραφείου Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home