Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παρέμβαση ΓΕ για το συγκρότημα στη Χλώρακα ζητά ο κοινοτάρχης

Offsite Team -
19.01.2022

Παρέμβαση ΓΕ για το συγκρότημα στη Χλώρακα ζητά ο κοινοτάρχης

Για «απύθμενο θράσος» της διαχειρίστριας εταιρείας του συγκροτήματος διαμερισμάτων και κατοικιών στη Χλώρακα, όπου διαμένουν μετανάστες, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης, καλώντας παράλληλα τον Γενικό Εισαγγελέα να επέμβει ώστε να δοθεί λύση.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Λιασίδης σημειώνει ότι η εταιρεία, που απάντησε νωρίτερα στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων για την απόφασή του να μην ικανοποιήσει αίτημα ενοίκων του συγκροτήματος για υδροδότηση, παριστάνει «τον προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ ολοφάνερα κακομεταχειρίστηκε και έβαλε σε κίνδυνο τους μετανάστες» με το να τους επιτρέψει να εγκατασταθούν σε συγκρότημα με ακατάλληλο νερό, στοιβάζοντάς τους σε διαδρόμους και σάλες ξενοδοχείων «με σκοπό το κέρδος». 

Ο κοινοτάρχης ανέφερε ότι η εταιρεία «απειλεί για μια ακόμα φορά το κράτος και τις κυβερνητικές υπηρεσίες με ανακοινώσεις» ενώ διατύπωσε τον ισχυρισμό ότι και ο ίδιος προσωπικά έχει δεχτεί απειλές.

Ζήτησε τέλος, πέραν του Γενικού Εισαγγελέα, να παρέμβει η Βουλή και οι αρχηγοί των κομμάτων για οριστική επίλυση αυτής της κατάστασης.

ΚΥΠΕ

Home