Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παρέμβαση Νουρή για ηλικιωμένο που έμεινε άστεγος

Offsite Team -
01.09.2022 - 15:00

Παρέμβαση Νουρή για ηλικιωμένο που έμεινε άστεγος

Ανακαλούνται 7 διαβατήρια λόγω πορίσματος ΚΕΠ και κυρώσεων ΕΕ
Του παραχωρείται δυάρι στη Λεμεσό

Σε ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί στέγη για τον ηλικιωμένο που έμεινε άστεγος στις Κυβίδες έχει προβεί άμεσα ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο 73χρονος Φαίδωνας Μιχαηλίδης, ο οποίος σήμερα ζει σε ένα λυόμενο υποστατικό, από τότε που το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς στις 11 Αυγούστου μετά από εμπρησμό, ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Υπουργό Εσωτερικών, τηλεφωνικά, ότι θα του δοθεί άμεσα διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων σε προσφυγικό συνοικισμό στα Κάτω Πολεμίδια".

>>> Διαβάστε επίσης: Χατζηπαντέλας: 253 μεταμοσχεύσεις στην Κύπρο από το 2011 <<<

Tο σπίτι θα παραχωρηθεί κατ'εξαίρεση από τον Υπουργό Εσωτερικών προς τον κ. Μιχαηλίδη για ανθρωπιστικούς λόγους, ώστε να επιλυθεί το στεγαστικό του πρόβλημα.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αποδέχθηκε την προσφορά ευχαριστώντας το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ λειτουργοί του Υπουργείου  θα τον επισκεφθούν για την παροχή περαιτέρω βοήθειας και στήριξης, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ)

Home