Παρολίγο τραγωδία με 17χρονο στη Λευκωσία

Παρολίγο τραγωδία με 17χρονο στη Λευκωσία

Προσπάθησε να ανάψει ξυλόσομπα με βενζίνη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ης  Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 14ης  Μαρτίου 2020 ανταποκρίθηκε  σε 30 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές , 12 ειδικές εξυπηρετήσεις  και 1 ψευδή κλήση.

Την Παρασκευή στις 12:37 η Πυροσβεστική, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της, δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στο χωρίο Περιστερώνα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από  τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και Υπαίθρου Περιστερώνας με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13:02.  

Όπως αναφέρεται στο δελτίο, στην προσπάθεια νεαρού, γιού του ιδιοκτήτη (ετών 17) να ανάψει ξυλόσομπα ξέσπασε πυρκαγιά η οποία επεκτάθηκε στο καθιστικό και στην κουζίνα της οικίας τα οποία ήταν ενιαίος χώρος. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές το καθιστικό και από την θερμότητα και τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρη η κατοικία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνηθήκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε η πυρκαγιά και βίαιη ανάφλεξη δημιουργήθηκε όταν ο νεαρός προσπάθησε να ανάψει την ξυλόσομπα με υγρή εύφλεκτη ύλη (βενζίνη) ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.  

 

Home