Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΑΣΙΚΑ: Με αυτό τον τρόπο να λειτουργήσουν τα κέντρα αναψυχής

Offsite Team -
15.12.2020 - 16:33

ΠΑΣΙΚΑ: Με αυτό τον τρόπο να λειτουργήσουν τα κέντρα αναψυχής

Thumbnail
Να επιτραπεί η λειτουργία Κέντρων Αναψυχής με τρόπο που δεν θα ελλοχεύει ο κινδύνος διασποράς του ιού, λέει ο ΠΑΣΙΚΑ

Πρόταση στον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, απέστειλε ο ΓΓ του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης, ζητώντας να επιτραπεί η λειτουργία των Κέντρων Αναψυχής με τρόπο που δεν θα ελλοχεύει ο κίνδυνος για τη διασπορά του ιού.

Στην επιστολή του, ο κ. Λεβέντης προτείνει όπως επιτραπεί να λειτουργήσουν όλα τα Κέντρα Αναψυχής, με διευρυμένο ωράριο, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν κόσμο και σε διαφορετικά ωράρια, χωρίς να υπάρχει καθόλου μουσική, είτε ζωντανή είτε άλλη.

«Με αυτό τον τρόπο», σημειώνει, «θα μπορέσουν να λειτουργήσουν αρκετοί χώροι, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της πρόκλησης της μορφής αυτής της διασκέδασης από την οποία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης του ιού, όπως οι επιδημιολόγοι λένε».

Απευθύνει παράκληση όπως η πρόταση των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή και καταλήξει σε θετική απόφαση, ώστε να δοθεί κάποια διέξοδος και στους επιχειρηματίες, αλλά και στο κόσμο.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης σημειώνει στην επιστολή του πως αν επιτραπεί ως μέγιστος αριθμός ατόμων τα δέκα ανά τραπέζι θα δοθεί κίνητρο σε οικογένειες και άλλους να μην κλειστούν στα σπίτια, που σίγουρα και πιο δύσκολος είναι ο έλεγχος, αλλά και μεγαλύτερος ο κίνδυνος.  

ΚΥΠΕ

Home