ΠΑΣΥΔΥ: Ευθύνη όλων η μονιμοποίηση των Αορίστου Χρόνου

ΠΑΣΥΔΥ: Ευθύνη όλων η μονιμοποίηση των Αορίστου Χρόνου

Η ΠΑΣΥΔΥ τονίζει ότι η μονιμοποίηση των Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου θεωρείται ύψιστης προτεραιότητας

Η υλοποίηση του στόχου της μονιμοποίησης των Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου (ΕΑΧ), είναι συλλογική ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΔΥ, τονίζοντας ότι «έχει επέλθει ο χρόνος για συστηματοποίηση και προώθηση κοινών ενεργειών για τη ρύθμιση του ζητήματος Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου (ΕΑΧ) και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου (ΕΟΧ)».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το ζήτημα εξετάστηκε στην Ad Hoc Επιτροπής της ΠΑΣΥΔΥ χθες, κατά την οποία ο Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης, Στράτης Ματθαίου, ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί από την ΠΑΣΥΔΥ, με στόχο τη μονιμοποίηση των Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου (ΕΑΧ). 

Η Οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων καλεί το Υπουργείο Οικονομικών να διευθετήσει συνάντηση στην παρουσία και εκπροσώπων της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας και της Νομικής Υπηρεσίας, για έναρξη εντατικού και ουσιαστικού διαλόγου με στόχο την οριστική επίλυση του θέματος.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Υπενθυμίζει στη συνέχεια ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Οικονομικών, τόνισαν επανειλημμένα ότι αντικρίζουν θετικά το θέμα, με μόνη προϋπόθεση την τήρηση της νομιμότητας.

Η ΠΑΣΥΔΥ τονίζει ότι η μονιμοποίηση των ΕΑΧ θεωρείται ύψιστης προτεραιότητας, αφού κρίνεται απαραίτητη για την απρόσκοπτη λειτουργία της Δημόσιας Υπηρεσίας αφενός και αφετέρου για άρση της αδικίας που υφίστανται χιλιάδες εργοδοτούμενοι, που στερούνται προοπτική ανέλιξης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home