Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΑΣΥΚΕΔ: Προς τη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα Κυβέρνησης

Offsite Team -
24.11.2021 - 19:34

ΠΑΣΥΚΕΔ: Προς τη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα Κυβέρνησης

"Οι πολίτες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους"

Προς τη σωστή κατεύθυνση κρίνει τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας για την αναχαίτιση της πανδημίας ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑΣΥΚΕΔ), ο οποίος εκφράζει την ευχή ο κάθε πολίτης ατομικά να αναλογιστεί τις ευθύνες του, έτσι ώστε μην υπάρξει επιδείνωση και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα κανονικά.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή την εξαγγελία των νέων μέτρων από την κυβέρνηση, ο ΠΑΣΥΚΕΔ αναφέρει πως «είναι λυπηρό γιατί ως λαός και κοινωνία δεν αντιμετωπίζουμε σε πολλά φάσματα της ζωής μας προληπτικά τους κινδύνους είτε αναμενόμενα γεγονότα, ξεχνώντας την ατομική και κοινωνική μας ευθύνη, ξεχνώντας ότι η πανδημία επηρεάζει την καθημερινότητα μας, την υγεία μας, τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας και τη συνέχιση της ζωής μας».

«Θα ήταν ευχής έργο», αναφέρει, «να μην χρειαστούμε μέτρα ποτέ, ωστόσο εδώ που φτάσαμε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν κρίνονται προς την σωστή κατεύθυνση».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως σημειώνει «τα κέντρα διασκέδασης τηρούν από την αρχή τα μέτρα και δεν υπάρχουν αλυσίδες μετάδοσης», προσθέτοντας ότι «ως κλάδος εφαρμόζουμε την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους εδώ και 4 μήνες και γι’ αυτό και επιτρέπεται η διασκέδαση στους χώρους μας».

«Υποσχεθήκαμε ασφάλεια στους πελάτες μας, εφαρμόζαμε και εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα, διαθέτουμε υψηλού επιπέδου μηχανήματα εξαερισμού αέρος και πολλοί χώροι έχουν εφαρμόσει συστήματα απολύμανσης αέρος και επιφανειών και δεχόμαστε συχνά επιθεωρήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Δεν έχουμε αλυσίδες μεταδόσεις σε κέντρα διασκέδασης και θα συνεχίσουμε με την ίδια κοινωνική και προσωπική ευθύνη να παρέχουμε υγειονομική ασφάλεια στους πελάτες μας και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας», υπογραμμίζει.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home