Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία - Μεμονομένες βροχές

Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία - Μεμονομένες βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται νωρίς το πρωί κατά τόπους μεμονωμένες βροχές, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιορίζονται κυρίως στα ορεινά και στα νότια τμήματα του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και παροδικά στα δυτικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια και ταραγμένη, στα βόρεια παράλια για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη, στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα, για να κυμανθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home