Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πελεκάνος: Αυτοκριτική από όσους εμπλέκονταν στις πολιτογραφήσεις

Offsite Team -
10.08.2021 - 15:01

Πελεκάνος: Αυτοκριτική από όσους εμπλέκονταν στις πολιτογραφήσεις

Η απάντηση Κυβέρνησης σε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ

Aυτοκριτική για όσους είχαν άμεση ή κατά άλλο τρόπο εμπλοκή στην εκμετάλλευση των αδυναμιών του προγράμματος πολιτογραφήσεων ζητά η Κυβέρνηση, όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου.  

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

«Ήδη, με την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, που εκδόθηκε σήμερα, δόθηκαν επαρκείς απαντήσεις στα όσα προβάλλει τόσο το ΔΗΚΟ όσο και το ΑΚΕΛ», αναφέρεται.

Προστίθεται πως το όλο θέμα οδήγησε σε ένα τοξικό διάλογο που διήρκεσε πέραν του ενός έτους, χωρίς πολιτικό όφελος για όποιους επιδίωξαν να το αξιοποιήσουν σε βάρος της Κυβέρνησης. Ο κ. Πελεκάνος αναφέρει ακόμα ότι τον περασμένο Μάιο κατά τις βουλευτικές εκλογές, πήραν την απάντηση του κυπριακού λαού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

«Είναι η άποψη μας πως ύστερα από τα πορίσματα, αλλά και την παραδοχή της Κυβέρνησης για αδυναμίες, κενά και παραλείψεις εποπτικού ελέγχου, δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ένα νέο τοξικό κλίμα και δεν θα εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις που δεν εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου. Αυτό που ζητούμε είναι αυτοκριτική για όσους είχαν άμεση ή κατά άλλο τρόπο εμπλοκή στην εκμετάλλευση των αδυναμιών του προγράμματος,», σημειώνει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home