Πέπλο μυστηρίου για το πτώμα στο Κιβισίλι

Πέπλο μυστηρίου για το πτώμα στο Κιβισίλι

Μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά - Τη λίστα αγνοουμένων βλέπει η Αστυνομία

Όλα άρχισαν όταν πολίτης τηλεφώνησε γύρω στις 19:00 την Κυριακή (9/6)  στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ύπαρξη πυρκαγιάς που είχε αντιληφθεί σε μπάλα σανού σε χωράφι που βρίσκεται στη περιοχή Σοφτάδες του χωριού Κιβισίλι, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα.

Όταν ο πολίτης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει από κοντά την έκταση της φωτιάς, αντιλήφθηκε ότι στην μπάλα σανού υπήρχε ένα ανθρώπινο πτώμα που ήταν δεμένο.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του ΤΑΕ Αρχηγείου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη άλλων Υπηρεσιών της Δύναμης.

3

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, εξετάζονται οι συνθήκες εντοπισμού του συγκεκριμένου πτώματος στην περιοχή που έχει βρεθεί. «Αν και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, το καθετί αξιολογείται πολύ προσεκτικά, έχοντας υπόψιν το τι εξετάζεται από πλευράς Αστυνομίας», συμπλήρωσε.  

Παράλληλα, είπε, γίνονται ενέργειες από την πρώτη στιγμή για εξακρίβωση της ταυτότητας του συγκεκριμένου προσώπου.  

«Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τη διερεύνηση με τη λήψη καταθέσεων αλλά και την αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πληροφοριών υπάρχουν, έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να υπάρξουν αποτελέσματα ως προς τα ερωτήματα που προκύπτουν γι΄αυτή τη νέα υπόθεση»

2

Χωρίς αποτέλεσμα η νεκροτομή

Από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις αναμένεται να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του απανθρακωμένου πτώματος ανδρός που εντοπίστηκε αργά χθες το απόγευμα σε ανοικτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας, αφού δεν διαφάνικαν τα ακρίβη αίτια θανάτου.  

Την Δευτέρα (10/6) διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σορό λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες ιστοπαθολογικές εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Ψάχνει τις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα η Αστυνομία

Σε μια άλλη εξέλιξη τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας ψάχνούν τις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης της σορού.

4

Home