Πέρασε την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας ο Γεάδης

Πέρασε την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας ο Γεάδης

Νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο κ. Γεάδης κλήθηκε από την Αστυνομία για να δώσει κατάθεση μετά και την καταγγελία που από την δημοσιογράφο και υποψηφία Ευρωβουλευτή Νατάσα Ιωάννου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το όλο ζήτημα πρόκυψε, μετά και την αντιπαράθεση που είχαν οι δυο εντός και εκτός στούντιο του SIGMA, μάλιστα όπως υποστηρίζει κα. Ιωάννου δέχθηκε λεκτικές απειλές με αποτέλεσμα να προβή στην καταγγελία.

Τόσο η ΕΔΕΚ, όσο και το ΕΛΑΜ μετά και το περαστικό εξέδωσαν αμφότεροι ανακοινώσεις. 

Αυτούσια την ανακοίνωση της ΕΔΕΚ: 

«Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καταδικάζει την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας της υποψήφιας ευρωβουλευτού Νατάσας Ιωάννου, από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος ΕΛΑΜ, κ. Γεάδη Γεάδη.  

Η αδυναμία του κ. Γεάδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Σίγμα για τις θέσεις του κόμματός του απέναντι στη Χούντα και για τις κατηγορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ότι στελέχη του ΕΛΑΜ φέρονται ως ύποπτοι σε έκνομες δραστηριότητες (κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, παροχή «προστασίας» έναντι αμοιβής), έθεσε τον κ. Γεάδη εκτός εαυτού.  

Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες οι οποίοι εμφορούνται από δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αισθήματα να καταδικάσουν έμπρακτα τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές».  

Από την άλλη το ΕΛΑΜ, με δική του ανακοίνωση διαψεύδει τα όσα κατήγγειλε και στην Αστυνομία ενωρίτερα σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Νατάσα Ιωάννου ότι δέχθηκε απειλές από τον επίσης ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη.  

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ:

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διαψεύδει όσα ισχυρίζεται η επαγγελματίας υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Νατάσα Ιωάννου.  

Τα προαναφερόμενα μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι βρίσκονταν στον χώρο, μεταξύ αυτών και η παρουσιάστρια της μεσημβρινής εκπομπής του Σίγμα, κ. Μαρίνα Χατζηκώστα.  

Ο μηχανισμός προπαγάνδας που στήθηκε για μήνες εις βάρος του ΕΛΑΜ, από άτομα εθισμένα στο ψέμα, έχει ως στόχο να πλήξει το Κίνημά μας εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών, με χτυπήματα κάτω από την μέση και προβοκάτσιες του χειρίστου είδους.  

Κατανοούμε τις σπασμωδικές κινήσεις λίγα 24ώρα πριν τις κάλπες, παρ’ όλα αυτά δηλώνουμε ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο.  

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πολιτική τους κατρακύλα…

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ

Home