Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Περιπολίες και επιστράτευση φρουρών ασφαλείας στην Χλώρακα

Offsite Team -
14.05.2020 - 21:05

Περιπολίες και επιστράτευση φρουρών ασφαλείας στην Χλώρακα

Thumbnail
Για αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών

Mέτρα λαμβάνει το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας προκειμένου να αποτρέψει περαιτέρω διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή, αλλά και γενικά παραβατικές συμπεριφορές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λιασίδης ανέφερε πως λήφθηκε απόφαση από το κοινοτικό συμβούλιο για την επιστράτευση τριών φρουρών ασφαλείας, ώστε να προβαίνουν σε περιπολίες από τις 19:00 το απόγευμα  μέχρι τις 05:00 το πρωί. 

Το κόστος αυτών συνέχισε, ανέρχεται σε 120 ευρώ ημερησίως που αναλογεί στο μήνα στις 3.600  ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κοινοτάρχης Χλώρακας ως κοινοτικό συμβούλιο ήρθαν σε επαφή με το αστυνομικό διευθυντή Πάφου κ. Νίκο Πενταρά και το Αρχηγείο Αστυνομίας και κατόπιν τούτου συνέχισε, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και της ΜΑΑΔ προβαίνουν σε καθημερινές περιπολίες τις τελευταίες 15 ημέρες. Το έργο της Αστυνομίας σημείωσε, ενισχύουν και οι τρεις φρουροί ασφαλείας που έχει τοποθετήσει το Κ.Σ. Χλώρακας 

Στόχος μας συνέχισε είναι , “όπως με δυναμικά μέτρα η Χλώρακα να αποκτήσει τη φήμη που είχε ότι ήταν μια φιλήσυχη κοινότητα “.

Δήλωσε, τέλος, πως το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια έξαρση παραβατικών συμπεριφορών τόσο στην Χλώρακα όσο και στις υπόλοιπες κοινότητες της περιοχής, Έμπας  Τάλας και Κισσόνεργας. 

ΚΥΠΕ

Home