«Πετούσε» με διπλάσια ταχύτητα και είχε ληγμένη άδεια παραμονής

«Πετούσε» με διπλάσια ταχύτητα και είχε ληγμένη άδεια παραμονής

Σύλληψη 23χρονου οδηγού για οδήγηση αυτοκινήτου με υπερβολική ταχύτητα

Στη σύλληψη 23χρονου, υπηκόου Τρίτης χώρας, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, όταν τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο στην περιοχή Μόρφου με υπερβολική ταχύτητα, ενώ όπως διαπιστώθηκε, αυτός παρέμενε παράνομα στη Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30 χθες βράδυ, ενώ μέλη της Τροχαίας Μόρφου διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στο δρόμο Λευκωσίας - Τροόδους, στην περιοχή Περιστερώνας, αντιλήφθηκαν τον 23χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 105 χιλιομέτρων, αντί 50 χιλιομέτρων που είναι το ανώτατο όριο και να προσπερνά άλλο αυτοκίνητο, σε σημείο του δρόμου όπου απαγορεύεται το προσπέρασμα και σηματοδοτείται με συνεχή άσπρη διαχωριστική γραμμή στο οδόστρωμα.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα του 23χρονου και προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο 23χρονος είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδήγησης και οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο οδηγό.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι, ο 23χρονος παρέμενε παράνομα στη Δημοκρατία, αφού η προσωρινή άδεια παραμονής του έληξε στις 13 Ιουνίου, 2019, με αποτέλεσμα αυτός να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Μόρφου και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Home