Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πιάνουν δουλειά οι Βρετανοί - Σύσκεψη στο Αρχηγείο για «Ορέστη»

Offsite Team -
30.04.2019 - 07:57

Πιάνουν δουλειά οι Βρετανοί - Σύσκεψη στο Αρχηγείο για «Ορέστη»

Thumbnail
Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών σε Μιτσερό και Ξυλιάτο

Συνεχίζονται την Τρίτη οι έρευνες των αρχών στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, στο πλαίσιο των ερευνών για τις δολοφονίες που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ύποπτος ίλαρχος. Οι έρευνες διακόπηκαν χθες χωρίς αποτέλεσμα λόγω και της περιορισμένης ορατότητας και αναμένεται να επαναρχίσουν το πρωί.

Χθες πραγματοποιήθηκε νεκροτομή επί της σορού ενήλικης γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή του Πάσχα μέσα σε βαλίτσα, στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με τις κυπριακές αρχές να τελούν εν αναμονή των εξετάσεων DNA για την ταυτοποίηση του θύματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ότι «ολοκληρώθηκε η νεκροτομή και παρελήφθησαν τεκμήρια για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις, καθώς και για εξετάσεις DNA για σκοπούς ταυτοποίησης».

 

Εξάλλου, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας δήλωσε χθες ότι φτάνει την Παρασκευή στην Κύπρο το σύστημα sonar, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από το Σάββατο στις έρευνες των αρχών στις δύο λίμνες.  

Τη Δευτέρα του Πάσχα έφτασαν στην Κύπρο και οι πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο που αναμένεται να συνδράμουν τις υπό διερεύνηση υποθέσεις, οι οποίοι και αναμένεται να συμμετάσχουν σε σύσκεψη, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, για να ενημερωθούν για το ιστορικό της υπόθεσης από την ανακριτική ομάδα.  

Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

Home